Bajo Bouw & IJzerwerken B.V. doet mee aan de techniekdagen 2016. Vrijdagavond 7 oktober en zondag 9 oktober. Wij nodigen hierbij alle jongeren, ouders / verzorgers uit om een kijkje te nemen .

Voor verdere informatie www.platformtechnieksalland.nl

 

OPENHUIS zaterdag 8 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur

We hebben gelijk van de mogelijkheid gebruik gemaakt om in hetzelfde weekend zaterdag 8 oktober een OPENHUIS te houden. Bajo bestaat dan ook 15 jaar.

Voor iedereen die het leuk vind om een keertje een kijkje te nemen achter de schermen. U bent van harte uitgenodigd.

Er zal zaterdags een kleine beurs met onderaannemers aanwezig zijn op het terrein, verder kunt u onder het genot van een hapje en drankje het bedrijf bekijken.

 

 

Bajo Bouw en IJzerwerken vind het belangrijk om u als klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit realiseren we onder andere door te werken met gemotiveerd en gespecialiseerd personeel. Echte vakmensen die weten hoe ze een klus moeten aanpakken! Uiteraard willen wij als organisatie zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van de expertise van onze collega’s. Zo kunnen zij die echte praktische vakkennis overbrengen op de jonge nieuwe aanwas en zij op hun beurt de kennis over nieuwe technieken aan de oude rotten in het vak. Zo blijven we als organisatie helemaal bij de tijd.

Bajo Bouw & IJzerwerken is ook te volgen op facebook, www.facebook.com/bajobouw

Wegens de kerstvakantie zijn wij gesloten vanaf maandag 22 december tot en met dinsdag 7 januari. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.