Je huis is je thuis en alleen jij weet hoe dat eruit moet zien
Bajo Bouw luistert, denkt mee, ontwerpt en begeleidt van begin tot eind bij het realiseren van jouw droomhuis.

Je droomhuis bouwen

Je ziet het al helemaal voor je: die ruime zithoek of die lichte woonkeuken waar je gezellig met vrienden koffiedrinkt. Een eigen huis bouwen doe je maar eens in je leven, dat wil je goed doen. Door duurzaam te bouwen zorg je voor meer comfort, bespaar je op onderhoud en energiekosten en verhoog je de waarde van je huis.

Wonen is leven op jouw manier!

Kom eens langs voor een ontwerp.

Bajo Eigen huis bouwen

Duurzaam bouwen is toekomstbestendig bouwen

Benieuwd naar de mogelijkheden van goede isolatie, gasvrij of energieneutraal bouwen, warmte (en verkoeling) uit de grond? Wij adviseren je graag over de toepassing van isolatiematerialen, driedubbel (triple) glas, zonnepanelen, een warmteboiler of een aardwarmtepomp en andere energiebesparende maatregelen.

Wat kost een eigen huis bouwen?

Droom je ervan je eigen huis te bouwen, dan is de eerste vraag: wat kost een huis bouwen eigenlijk? De prijzen die je online vindt, zijn bijna altijd basisprijzen. Ga je aan de slag, dan komen de kosten vaak hoger uit.

Om teleurstellingen te voorkomen kijkt Bajo Bouw naar je wensen én je budget. Vervolgens maken we een ontwerp en een offerte op maat. Voordat je akkoord gaat, weet je precies wat er in de begroting is opgenomen.

Eigen huis bouwen - Bouwbedrijf Bajo

Wonen is leven op jouw manier. Je huis is de plek waar je iedere dag met plezier bent, tot rust komt, werkt maar vooral geniet. Met je gezin, met vrienden of soms lekker even alleen.

Wie kent niet de verhalen over afspraken die niet worden nagekomen?

Wie kent niet de verhalen over afspraken die niet worden nagekomen, planningen die uitlopen en veel stress. Wij kennen ze ook en weten maar al te goed dat vakmanschap alleen niet genoeg is om tot het beste resultaat te komen. In de bouw is communicatie het halve werk. Daarom besteed Bajo Bouw veel aandacht aan afstemming en overleg. Klanten hebben altijd één aanspreekpunt en korte lijnen met de mensen op de bouwplaats.

Een eigen huis bouwen moet een positieve ervaring zijn!

We zijn er trots op dat we regelmatig van klanten horen dat niet alleen het resultaat mooier is dan ze hadden durven dromen, maar dat ook het bouwproces en de samenwerking prettig en positief zijn verlopen.

Eigen huis bouwen?

Bekijk de projecten van Bajo Bouw

Houdt prijzen scherp

Communiceert met zorg

Beoordeelt vakmanschap op waarde

Is flexibel en snel

Wonen is leven op jouw manier!

Kom eens langs voor een ontwerp.

Scroll naar boven