Als u nou niet wilt verhuizen maar uw woning is aan de keine kant of hij moet worden gemoderniseerd, dan is een verbouwing een hele goede optie.

Uw wensen als leidraad voor uw verbouwing van uw woning

Het is bij een verbouwing van een woning van groot belang dat de nieuwe gedeeltes en de oude gedeeltes van de woning volledig in elkaar overlopen. Verder zijn de wensen van de klant de leidraad. Bouwbedijf Bajo maakt samen met de klant een plan en een ontwerp voor de verbouwing. De vergunningsaanvraag kan ook geregeld worden.  

Bouwbedrijf Bajo heeft in de omgeving van Raalte verscheidende verbouwingen van woningen uitgevoerd. Zo hebben we een boerderij in Holten omgebouwd tot een vakantiewoning met sfeervolle beddestee’s en veel oude elementen, bij boerderijen in Wijhe de deel uitgebouwd tot volwaardige kamers. Verder heeft bouwbedrijf Bajo aanbouwen aan woningen, dakkapellen, enz. geplaast.

Dus als u in gedachten heeft uw woning te gaan verbouwen, dan kan bouwbedrijf Bajo u begeleiden in het gehele proces. Er wordt zorg voor gedragen dat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe woning.

Neem contact op met Bajo Bouw en IJzerwerken om vrijblijvend te praten over de verbouwing van uw woning.