Een woning bouwen doe je niet zomaar. Er gaat een heel proces aan vooraf. Meestal hebben klanten die een woning willen laten bouwen hun droomhuis al volledig compleet in hun gedachten.

Van bouwaanvraag, tekening tot eindoplevering

Om dit plaatje zo goed mogelijk te realiseren, wordt er bij bouwbedrijf Bajo in nauw contact samengewerkt met de klant. Zo wordt het gehele proces geleid van bouwaanvraag, tekening tot eindoplevering.

De woonwensen van de klant staan centraal bij woningbouw. Het is immers de woning van de klant die gebouwd gaat worden. Dit kan alleen goed gebeuren met gemotiveerd, vakbekwaam personeel en natuurlijk een goede communicatie tussen de klant en het bouwbedrijf.

Bouwbedrijf Bajo heeft vele woningen gebouwd in de regio; van Raalte, Wijhe, Olst tot Wapenveld. Ook buiten Overijssel hebben we meerdere referenties met woningbouw. Bij bouwbedrijf Bajo kunt u terecht voor vrijstaande woningen en 2 onder 1 kap woningen.

Door efficiënt werken en een goede communicatie kan een woning aangeboden worden voor een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Gaat u binnenkort een woning bouwen? Neem dan contact op met bouwbedrijf Bajo voor een vrijblijvende afspraak.