Werken bij Bajo
Kom werken in een dynamische en innoverende organisatie

Werken bij Bajo in Mariënheem

Bajo Bouw & IJzerwerken, gestart in 2001 als eenmanszaak, is nu uitgegroeid tot een enthousiast en dynamisch bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in vrijwel alle facetten van de bouw en actief is in de regio van de gemeente Raalte en ver daarbuiten. Ons bouwbedrijf in Mariënheem is een platte organisatie. Inmiddels werken er 60 medewerkers. Iedereen kent iedereen. Het kantoor en de werkplaatsen voor staalbouw, betonproductie en sierhekwerk zitten naast elkaar.

Meer weten over Bajo?

Kom eens langs voor een kennismaking.

Ga jij het maken in de bouw?

Ga jij het maken in de bouw? Wij zoeken jongeren die graag de handen uit de mouwen steken! Bij ons kun je een opleiding in de bouw volgen en het vak in de praktijk leren. Hiermee bouw je mee aan een nog mooier Nederland. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de volgende beroepen: timmerman, metselaar, tegelzetter en uitvoerder.

De leerling staat centraal, wij geven tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren. Als leerling word je begeleid door een leermeester. Gelijk aan de bak bij ons? De mogelijkheid bestaat om, na een succesvolle afronding van de opleiding, in dienst te treden bij ons bedrijf. Wil je je direct aanmelden voor een opleidingstraject? Of nog meer informatie, neem dan contact op met Bouwmensen.

Word jij onze nieuwe collega?

Team Bajo Bouw
Scroll naar boven