Werken bij Bajo

word onderdeel van een gezellig en vooral goed team

Bajo in Mariënheem

Bajo Bouw & IJzerwerken, gestart in 2001 als eenmanszaak, is nu uitgegroeid tot een enthousiast en dynamisch bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in vrijwel alle facetten van de bouw en actief is in de regio Salland. Ons bouwbedrijf in Mariënheem is een platte organisatie. Inmiddels werken er 60 medewerkers. Iedereen kent iedereen. In 2022 zijn we dan ook uitgeroepen tot beste bouwer.

Meer weten over Bajo?

Kom eens langs voor een kennismaking.

Waarom werken bij Bajo?

Werken bij Bajo betekent werken bij informeel en gezellig bedrijf. Medewerkers  omschrijven ons als (kennis)gedreven, sociaal en nuchter. De goede werksfeer, de zelfstandigheid de je krijgt en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen maken van Bajo een unieke werkgever in de regio. Ben je ambitieus en proactief? Dan wordt dit juist gewaardeerd! Zie jij zelf wel werken bij een modern, innovatief bouwbedrijf, die veel verschillende projecten doen in de regio? Neem dan contact op!

Meer weten over werken Bajo?

Staat jouw functie er niet tussen, maar denk je wel in ons team te passen? Laat je gegevens achter op ons contact formulier, dan maken we tijd voor een gesprek! 

Word jij onze nieuwe collega?

Team Bajo Bouw

Ga het maken in de bouw!

Ga jij het maken in de bouw? Wij zoeken jongeren die graag de handen uit de mouwen steken! Bij ons kun je een opleiding in de bouw volgen en het vak in de praktijk leren. Hiermee bouw je mee aan een nog mooier Nederland. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de volgende beroepen: timmerman, metselaar, tegelzetter en uitvoerder.

De leerling staat centraal, wij geven tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren. Als leerling word je begeleid door een leermeester. Gelijk aan de bak bij ons? De mogelijkheid bestaat om, na een succesvolle afronding van de opleiding, in dienst te treden bij ons bedrijf. Wil je je direct aanmelden voor een opleidingstraject? Of nog meer informatie, neem dan contact op met Bouwmensen.

Scroll naar boven